Ambiance - Algemene Voorwaarden:
...
Huurder: De persoon, die direct of indirect een accommodatie reserveert voor een verblijf op Ambiance voor een van te voren vast te leggen periode. Alle personen, die deel uitmaken van het reisgezelschap, gelden als "ingeschreven op de camping".
Verhuurder
: Ambiance, 12 rue Principale, 36140 Crozon sur Vauvre, France /RCS Châteauroux A 401209689 /siret 40120968900017 /Code-NAF 5530Z /Membre d'un Centre de Gestion Agréé par l'A.F. N° adhérent 76727 /N° de TVA intracommunautaire FR20401209689.
...
Met het voldoen van de aanbetaling/huursom is de reservering definitief. Annuleert huurder 12 of meer weken voor het ingaan van de gereserveerde periode, dan volgt restitutie van de aanbetaling/huursom minus € 100,-. Annuleert huurder 11 tot 6 weken voor het ingaan van de gereserveerde periode, dan volgt restitutie van de aanbetaling/huursom minus € 200,-. Na z'n annulering kan huurder opnieuw reserveren. Dan geldt het standaardtarief zonder recht op de eventueel dan geldende tijdelijke korting(en). Bovengenoemd recht op restitutie vervalt in geval huurder bij z'n reservering recht heeft gehad op een Last-minute-korting, of wanneer huurder gebruik heeft gemaakt van een afwijkende regeling omtrent het voldoen van de aanbetaling/huursom. Na het vastleggen van de accommodatie en de periode van z'n verblijf kan huurder van accommodatie en/of periode van z'n verblijf veranderen. Hij kan dan geen aanspraak maken op de eventueel dan geldende tijdelijke aanbiedingen/kortingen.
Verhuurder kan een reservering annuleren. Hij restitueert dan de gehele aanbetaling/huursom aan huurder.
Bestaat er een verband tussen een pandemie en een annulering, dan volgt geen restitutie.

 1. Openingstijden/bevoorrading van de receptie/winkeltje tot 15 augustus:
  zondag t/m vrijdag: 09.00 uur - 12.00 uur, 15.00 - 21.00 uur
  zaterdag : 08.00 uur - 10.00 uur, 16.00 uur - 21.00 uur.
 2. De ingang van de camping is open van 08.00 uur tot 21.00 uur. Het terrein blijft altijd te voet te betreden.
 3. Stilte wordt in acht genomen van 21.00 uur tot 08.00 uur. Rond de trampolines geldt een stilteperiode van 21.00 uur tot 09.00 uur. Rond het zwembad geldt een stilteperiode van 20.00 uur tot 09.00 uur.
 4. Het gebruik van de speeltoestellen, de trampolines en het zwembad is voor eigen verantwoording en uitsluitend voor hen, die de status "ingeschreven op de camping" hebben.
 5. Het zwembad staat het hele seizoen open voor gebruik. Het zgn. "bommetje" mag niet.
 6. Het gebruik van de picknicktafels is voor hen, die de status "ingeschreven op de camping" hebben. De tafels mogen niet worden verplaatst.
 7. Barbecueën is toegestaan, mits op minimaal 3 meter buiten de tent, veranda, terras, en vlonder.
 8. Het gebruik van eigen hangmatten is op meerdere van de plaatsen mogelijk en daar toegestaan.
 9. Het aanbrengen van waslijnen en andere vormen van drooglijnen is niet toegestaan.
 10. Het maken van open vuur, al dan niet in een vuurkorf, is niet toegestaan.
 11. Het legen van chemische toiletten is niet toegestaan.
 12. Huisdieren worden niet toegelaten.
 13. Campers, meerassige en vierwielige caravans worden niet toegelaten.
 14. De maximum toegestane verblijfsduur is 6 weken.
 15. Beschrijvingen, tekeningen en foto’s, gebruikt voor publiciteit zijn niet contractueel.
 16. Huurder meldt zich voor hij het terrein betreedt in de receptie.
 17. Huurder parkeert z'n auto op de plaats bij de accommodatie of op de openbare weg. Er is per plaats één auto toegestaan.
 18. Huurder is vrij één eigen tentje tot 2 x 2 meter op zijn plaats bij de accommodatie op te zetten.
 19. Huurder gebruikt de bedden alleen als bed en dat alleen binnen de gehuurde accommodatie. De matrassen, dekbedden en bedlinnen zijn alleen te gebruiken in combinatie met het bijgeleverde bed.
 20. Huurder gebruikt een kinderledikant als zodanig, en niet als box.
 21. Huurder gebruikt de luchtbedden, de slaapzakken en de hoofdkussens, zoals deze in een tweepersoons koepeltentje worden bijgeleverd, alleen binnen in het tentje.
 22. Huurder wordt dringend verzocht al het afvalglas en alle lege plastic flessen in de daartoe bestemde bakken te doen.
 23. Huurder kan gebruikte batterijen afgeven in de receptie.
 24. Huurder is verantwoordelijk voor het goed verlopen van de gang van zaken rond het ontvangen van zijn bezoek. Voordat zij het terrein betreedt, meldt bezoek zich in de receptie; € 10,- per persoon, per dag van 09.00 tot 21.00 uur of dagdeel tussen 09.00 en 21.00 uur. Het bezoek laat de auto en de huisdieren op de openbare weg. Bezoek heeft niet de status: "ingeschreven op de camping". Bezoek, dat zich niet van te voren aanmeldt wordt een forfait van € 40,- in rekening gebracht. Als het bezoek vertrekt zonder zich aan te melden, dan wordt dit forfait in rekening gebracht bij hen, die bezocht zijn.
 25. Huurder maakt op de zaterdag van vertrek de accommodatie en de plaats uiterlijk om 10.00 uur vrij.
 26. Huurder laat bij vertrek de gehuurde accommodatie en de plaats even schoon achter als deze hem bij aankomst zijn aangeboden. Huurder kan echter gebruik maken van de schoonmaakservice. Huurder dient dit uiterlijk de donderdagavond voor z'n vertrek in de receptie door te geven én daar meteen verrekenen.
 27. De borg wordt direct voor vertrek, d.w.z. meteen na een korte inspectie van de accommodatie, verrekend. Huurder wordt verzocht bij deze inspectie aanwezig te zijn. Huurder kan buiten de openingstijden van de receptie vertrekken, doch op de zaterdag van vertrek nimmer na 10.00 uur. De inspectie vindt dan plaats na z'n vertrek. De borg minus administratiekosten mag hij vervolgens, in principe, via de bank binnen 10 weken terugverwachten. Huurder kan met de borg uitsluitend breuk of verlies van gehuurd materiaal verrekenen.
 28. Voor het nasturen van persoonlijke bezittingen, die huurder bij vertrek is vergeten en die door verhuurder zijn gevonden, brengt verhuurder per te versturen item € 25,- in rekening, door huurder voorafgaand aan het nasturen te voldoen. Huurder ontvangt daarvan een factuur. Goederen, die niet worden gereclameerd, worden eind september van het lopende jaar weggedaan.
 29. Vertrekt huurder voor het verstrijken van de gereserveerde periode, dan beëindigt hij daarmee de huurovereenkomst. De accommodatie en de plaats staan vanaf het vertrek van huurder geheel ter beschikking van verhuurder.
 30. Verhuurder stelt zich niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.
 31. Verhuurder stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele foutieve informatie over Ambiance verkregen via de media zoals dagbladen, tijdschriften, gidsen, websites, fora, sociale netwerken.
 32. Verhuurder kan de Algemene Voorwaarden zonder vooraankondiging aanpassen.
 33. Verhuurder ziet erop toe, dat de Algemene Voorwaarden worden nageleefd.
 34. Aan de website van Ambiance, France kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies pour nous permettre de réaliser des statistiques de visites.
ov1 - aaa